Info
Bel ons:
088-8877000
 
Fax ons:
088-8877001
 
Mail ons:
info@lionconnect.nl
 
Vraag offerte aan:
Klik hier

Vaste telefonie

Een telefooncentrale kan bij u op locatie staan of kan in een datacenter zijn geplaatst/gehost. Om gesprekken af te kunnen handelen, moet een telefooncentrale een verbinding hebben met een provider. Deze verbinding naar de provider kan via ISDN2, ISDN20/ISDN30 of via IP (internet) verlopen. Uw bereikbaarheid kan worden uitgebreid met een 0800- en 0900-informatienummers of met 088-Bedrijfsnummers. Door de telefooncentrale te integreren met uw mobiele abonnementen (vast-mobiel integratie) is de bereikbaarheid verder te verbeteren. Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden. Lionconnect kan u helpen de juiste keuzes te maken.
 
Martien Wesselman - Directeur/bestuurder - Stichting de Haardstee: "Lionconnect is een plezierige partner, die het leeuwendeel van de ploegtocht door telecom-land kan ondersteunen."

 

 

Telefooncentrale

Vast bellen kan via een telefooncentrale bij u op locatie (on-premises) of via een centrale in een datacenter (hosted). U kunt zelf eigenaar zijn van de hosted oplossing. U kunt ook alleen gebruik willen maken van de dienst (managed hosted).

Welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie is waar Lionconnect in is gespecialiseerd. 

Vast bellen

Uw telecom-infrastructuur kan bestaan uit analoge verbindingen (PSTN), ISDN2, ISDN15, ISDN20 of ISDN30-verbindingen of IP-verbindingen. Vast bellen via deze infrastructuur kunt u op 3 manieren  georganiseerd hebben:
  • via Carrier Pre Select
  • via Wholesales Line Rental
  • via Direct Access
 
Lionconnect onderzoekt graag de besparingen die mogelijk zijn op uw huidige verbindingen
 
 

Voice over IP

Als u wilt bellen via IP (Voice over IP) zijn de volgende zaken vereist:

 
  • Een telefooncentrale die geschikt is voor VoIP
  • Een betrouwbare internetverbinding
  • Een SIP-trunk
 
Lionconnect kan voor u in kaart brengen wat een overstap naar bellen via IP u kost en oplevert.
 
 

0800- en 0900-nummers

0800/0900servicenummers zijn een klantvriendelijke, laagdrempelige manier om service te verlenen aan uw klanten. Zo bent u als bedrijf altijd bereikbaar. 0800-nummers zijn gratis voor uw klant. Bij 0900-nummers kunt u zelf bepalen hoeveel u uw klant laat betalen. 
 
De kosten die de verschillende aanbieders rekenen voor 0800/0900-informatienummers variëren enorm. Lionconnect kan analyseren welke aanbieder voor u de laagste kosten rekent. Daarnaast kunnen we de implementatie en koppeling met uw huidige telefonie omgeving verzorgen.
 
 

088-bedrijfsnummers

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen met verschillende netnummergebieden in Nederland? Wilt u uw werkveld niet beperken tot de regio waar u zich bevindt? Kiest u dan voor een 088-bedrijfsnummer.
 
Een 088-bedrijfsnummer geeft uw bedrijf een landelijk imago en bent u optimaal bereikbaar. Al uw vestigingen zijn bereikbaar op hetzelfde netnummer. Een 088-nummer is een extra nummer naast uw bestaande vaste en mobiele telefoonnummers. U kunt ook kiezen voor 088-nummers in plaats uw bestaande vaste en mobiele telefoonnummers.  
 

Service level vast

Lionconnect is gespecialiseerd in het verlenen van Support & Beheer op telecommunicatie-apparatuur. Onze landelijk opererende serviceorganisatie zorgt voor een maximale beschikbaarheid van deze bedrijfskritische apparatuur. Lionconnect is volledig ingericht om u  maximaal van dienst te kunnen zijn. 
 
Lionconnect biedt een Basic Service aan voor normale omstandigheden en een Herstelservice met gegarandeerde hersteltijden voor kritische omgevingen.

Lees verder over service level vast...
 

Projectmanagement

Bij de realisatie van een nieuwe oplossing of dienst is Lionconnect verantwoordelijk voor projectmanagement. Wij maken met u een plan van aanpak en stemmen dit me u af. U krijgt daarbij een duidelijk overzicht van de activiteiten. Wij streven ernaar dat u geen omkijken heeft naar de implementatie van de nieuwe oplossing. Het enige dat u hoeft te doen, is af en toe de deur te openen voor onze engineer of koerier.

Consultancy

Als u ondersteuning en advies nodig heeft op het gebied van telecommunicatie, dan helpt Lionconnect u graag verder. Van strategiebepaling via functionele en technische adviezen tot aan begeleiding bij implementatie, oplevering en nazorg. Ook kunt u voor iedere afzonderlijke fase in het telecomproject bij ons terecht.
 
Deel dit artikel Deel deze pagina: