Info
  Bel ons:
  088-8877000
   
  Fax ons:
  088-8877001
   
  Mail ons:
  info@lionconnect.nl
   
  Vraag offerte aan:
  Klik hier

  U heeft de relaties, wij hebben het netwerk!

  Lionconnect is dé partner in telecom voor consultants, inkooporganisaties, ict-organisaties en hardware-leveranciers.

  Vanaf haar oprichting in 2004 heeft Lionconnect een groot partnernetwerk opgebouwd. Samenwerken zit dus in onze genen. Wilt u een breed portfolio aan mobiele en vaste telefonie oplossingen en data verbindingen kunnen aanbieden aan uw klanten? Lionconnect biedt de administratieve ondersteuning, salessupport en projectmanagement om dit te kunnen realiseren. Zo kunt u uw klanten onbezorgd een volledig telecom portfolio aanbieden. Lionconnect eist geen ondergrens dus u kunt meteen beginnen!
   
  René Koenen - Algemeen directeur - Facility Portal Nederland: "Wij zijn al partners sinds de oprichting van Lionconnect en kennen hen als een proactieve, snel acterende, service gerichte dienstverlener."
   


  Lionconnect kenmerkt 3 type partners:

  1. U werkt zelfstandig op basis van up-to-date productinformatie, tarievenlijsten en de actuele netwerkpromoties. Lionconnect zorgt er voor dat de oplossing wordt gerealiseerd.
  2. U vraagt Lionconnect voor een advies. U inventariseert de wensen en eisen van uw klant. Lionconnect zal met een gedetailleerd advies bij u terugkomen. Als uw klant akkoord is, voert Lionconnect de opdracht voor u uit.
  3. U geeft Lionconnect een lead. Lionconnect zal er met de grootst mogelijke aandacht voor zorgen dat uw lead wordt omgezet in een opdracht.  Uw verdiensten zijn afhankelijk van de mate waarin Lionconnect u ondersteunt en de mate waarin u succesvol bent in het omzetten van aanvragen in concrete opdrachten (conversie). Ons model is nadrukkelijk gericht op samenwerking. Wij zien u als zelfstandige organisatie die verantwoordelijk is en blijft voor uw klanten. Daarnaast stimuleren wij onderlinge kruisbestuiving. Lionconnect zal actief uw dienstverlening aanbieden aan onze klanten en partners. Als u geïnteresseerd bent in een samenwerking neemt u dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 088-8877000.
   
  Deel dit artikel Deel deze pagina: