Info
Bel ons:
088-8877000
 
Fax ons:
088-8877001
 
Mail ons:
info@lionconnect.nl
 
Vraag offerte aan:
Klik hier

Lionconnect - Adviseurs in telecom

Bereikbaar zijn, anderen bereiken, altijd, waar dan ook. Er zijn vele aanbieders en nog meer mogelijkheden. Wat echter ontbreekt, is helderheid en overzicht. En dat is nu juist waar Lionconnect voor staat: transparantie. Tevens geven we invulling aan de stelling: afspraak is afspraak. Wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Wij vinden het belangrijk dat wij uw situatie kennen en dat wij u persoonlijk het juiste advies kunnen geven. Als wij een oplossing met u afspreken dan maken we dat waar. We doen dit voor mobiele telefonie, vaste telefonie en datacommunicatie.
 
Bij Lionconnect werken alleen hoog opgeleide medewerkers. Medewerkers die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en uw vraag serieus nemen. Medewerkers die geen 9 tot 5 instelling hebben en een project tot een goed einde brengen.
 
U staat als klant centraal. Om dit te bereiken, investeren wij substantieel in onze werkprocessen en automatisering. Met als doel dat uw gegevens goed gedocumenteerd toegankelijk zijn voor u en ons. Zodat wij u daarmee op ieder moment van het beste advies kunnen voorzien.   
 
Lionconnect adviseert, realiseert en beheert.
 

Lionconnect adviseert

Of het nu gaat om de kosten van uw mobiele abonnementen, vaste telefonie of internetverbindingen, Lionconnect kan met haar geavanceerde applicaties exact laten zien wat de kosten zullen zijn bij een verlenging bij de huidige of een overstap naar een ander provider. Hiermee wordt voor u inzichtelijk wat u over de contractduur precies betaalt. Het geeft u een helder antwoord op de vraag of bijvoorbeeld een “gratis toestel” bij het afsluiten van een contract wel gratis is? Of dat u de hoge eenmalige afsluitvergoeding uiteindelijk over de looptijd niet gewoon zelf betaalt? Kortom onze rekenapplicaties maken de telefonie markt weer transparant.
 

Lionconnect realiseert

Nadat u gekozen heeft voor een nieuwe telefonie oplossing zorgen we ervoor dat u precies krijgt wat wij hebben geadviseerd. Wij maken met u een plan van aanpak en stemmen dit me u af. U krijgt daarbij een duidelijk overzicht van de activiteiten. Wij streven ernaar dat u geen omkijken heeft naar de implementatie van de nieuwe oplossing. Het enige dat u hoeft te doen, is af en toe de deur te openen voor onze engineer of koerier.
 

Lionconnect beheert

Lionconnect zorgt ervoor dat uw situatie goed gedocumenteerd wordt opgeslagen in onze CRM-omgeving. Dat betekent dat u slechts eenmaal uw documenten en gegevens hoeft te versturen of door te geven. Daarna kunt u telefonisch of per e-mail eenvoudig een uitbreiding of aanpassing aan ons doorgeven. We zorgen ervoor dat een uitbreiding perfect aansluit op uw aanwezige oplossing of abonnementen. Als blijkt dat er voor u betere of goedkopere opties zijn, attenderen wij u daarop.
 
lionconnect
Deel dit artikel Deel deze pagina: