Diensten

Lionconnect heeft als doel de telecom markt weer transparant te maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Wij vinden het belangrijk dat wij uw situatie kennen en dat wij u persoonlijk het juiste advies kunnen geven. En als wij een oplossing met u afspreken dan maken we dat waar. We doen dit voor mobiele telefonie, vaste telefonie en dataverbindingen.

Een voorbeeld van één van onze diensten is TelecomInsight. Met deze online dienst kunt u uw mobiele en vaste telefoniekosten beheren en reduceren. Controle en beheer van alle verschillende mobiele apparaten kunt u realiseren met onze dienst Mobile Device Management. Ook kunnen we een service level overeenkomen voor uw mobiele en vaste telefonie. Hieronder vindt u meer informatie over deze en andere diensten.
 
Marjolijn Meijer - Algemeen directeur - Train More: "Lionconnect geeft mij rust, de dingen worden geregeld zoals afgesproken en dat is voor mij heel belangrijk. Lionconnect komt zijn afspraken na en is zeer goed bereikbaar. Het is een zeer persoonlijk en betrouwbaar bedrijf waar ik heel graag zaken mee doe."

Patricia van Arkelen - Projectleider - Abvakabo FNV: "De adviserende rol van Lionconnect ging ver. Van het beoordelen van RFI's / RFP's tot referentiebezoeken aan toe. Door de betrokkenheid van Lionconnect werden er kritische vragen gesteld aan leveranciers en juist door deze rol hebben wij een goede keuze gemaakt voor het product."
 

 

Inzicht in telecomkosten

TelecomInsightTM, de Telecom Expense Management (TEM) oplossing van Lionconnect, is een online dienst waarmee u inzicht krijgt in uw mobiele en vaste telecomkosten en deze op een eenvoudige manier kunt beheren en reduceren. U kunt eenvoudig uw bedrijfsstructuur aanbrengen en zelf autorisaties verlenen aan andere gebruikers van de dienst. Uw telecom facturen zijn online beschikbaar en inzichtelijk. De doorbelasting van de kosten gebeurt automatisch en de kosten zijn voor alle bedrijfsonderdelen individueel toegankelijk.

Lees verder over Inzicht in telecomkosten...

Mobile Device Management

Het lijkt zo mooi: iedereen gebruikt smartphones en tablets op de manier die hem of haar het beste ligt. Het liefst het eigen exemplaar, ook wel Bring Your Own Device (BYOD) geheten. Dat is immers waarmee de medewerkers vertrouwd en dus het meest productief zijn. 
 
Toch vragen al die verschillende mobiele apparaten op de werkvloer om controle en beheer. Lionconnect kan dit met Mobile Device Management bieden.

Lees verder over Mobile Device Management...
 

Het Nieuwe Werken

Wat is Het Nieuwe Werken?
 
Het Nieuwe Werken (HNW) is een visie waarbij recente ontwikkelingen in de informatietechnologie als aanjager gelden voor een betere inrichting en bestuur van het kenniswerk. Het gaat om vernieuwing van de fysieke werkplekken, de organisatiestructuur en -cultuur, de managementstijl en de mentaliteit van de kenniswerker en zijn manager. 

Lees verder over Het Nieuwe Werken...

Besparen op telecomkosten

Besparen op uw telecomkosten?
Lionconnect is gespecialiseerd in het transparant in kaart brengen van de mogelijke besparingen op uw telecomkosten. Dit kunnen we doen voor uw mobiele telefonie, vaste telefonie en internetverbindingen. 
 
 

Service level vast

Lionconnect is gespecialiseerd in het verlenen van Support & Beheer op telecommunicatie-apparatuur. Onze landelijk opererende serviceorganisatie zorgt voor een maximale beschikbaarheid van deze bedrijfskritische apparatuur. Lionconnect is volledig ingericht om u  snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn. 
 
Lionconnect biedt een Basic Service aan voor normale omstandigheden en een Herstelservice met gegarandeerde hersteltijden voor kritische omgevingen.

Lees verder over Service level vast...

Support mobiele telefonie

Uw tijd is schaars en de telecommarkt verandert continu. Voor een organisatie waar telecom niet de core-business is, is het lastig om up-to-date ondersteuning te bieden aan uw medewerkers. Wij helpen u graag! Wij staan uw ICT afdeling persoonlijk te woord om ALLE vragen te beantwoorden en te ondersteunen op het gebied van uw mobiele contracten.

Lees verder over Service level mobiel...
 

Projectmanagement

Bij de realisatie van een nieuwe oplossing of dienst is Lionconnect verantwoordelijk voor projectmanagement. Wij maken met u een plan van aanpak en stemmen dit me u af. U krijgt daarbij een duidelijk overzicht van de activiteiten. Wij streven ernaar dat u geen omkijken heeft naar de implementatie van de nieuwe oplossing. Het enige dat u hoeft te doen, is af en toe de deur openen voor onze engineer of koerier. 

Consultancy

Als u ondersteuning en advies nodig heeft op het gebied van telecommunicatie, dan helpt Lionconnect u graag verder. Van strategiebepaling via functionele en technische adviezen tot aan begeleiding bij implementatie, oplevering en nazorg. U kunt bij ons terecht voor iedere afzonderlijke fase in het telecomproject.

Lees verder over Consultancy...
 

Lionconnect Toestel Vervangservice

Met de Lionconnect Toestel Vervangservice is het zo geregeld. Het handige van een zakelijke telefoon is dat de hele zaak erin zit. Het nadeel is dat als er iets mis mee gaat, u en uw collega's niet aan het werk kunnen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen bij schade zo snel mogelijk weer bereikbar is. Zonder gedoe, en gewoon met hetzelfde toestel. Met de Lionconnect Toestel Vervangservice bent u verzekerd voor het volgende:
• Mechanisch defect
• Val- en stootschade
• Vloeistofschade
• Diefstal
• Misbruik van gesprek/datakosten
• Uitkering zelfde toestel of opvolger
• Wereldwijde dekking

http://www.lionconnect.nl/toestelvervangservice...
 
Deel dit artikel Deel deze pagina: