Info
Bel ons:
088-8877000
 
Fax ons:
088-8877001
 
Mail ons:
info@lionconnect.nl
 
Vraag offerte aan:
Klik hier

Vast internet

Bedrijven stellen andere eisen aan een internetverbinding dan consumenten. Kosten spelen een belangrijke rol. Echter capaciteit, betrouwbaarheid, veiligheid en service-level zijn eveneens van groot belang. Providers bieden zakelijke internetverbindingen in verschillende varianten aan. Denk daarbij aan down- en uploadsnelheden, overboekingsfactoren en beschikbaarheid.

Er zijn verschillende dataverbindingen mogelijk:
 • ADSL, ADSL2+ of VDSL
 • SDSL
 • Ethernet
 • Glasvezel
 • Kabel
 • Straal- of radio-verbinding
 • Een mix van bovenstaande

Over een internet verbinding worden tal van extra diensten aangeboden zoals:
 • VPN: middels een Virtual Private Network (VPN) kunnen andere vestigingen gekoppeld worden zodat er een gesloten bedrijfsnetwerk ontstaat.  
 • Pinnen: met Pinnen over DSL beschikt u over een betrouwbare pinverbinding met Interpay, waarmee betalingen razendsnel worden afgewikkeld. Voor een vast bedrag per maand, worden al uw pintransacties afgehandeld. U betaalt geen start- of transactiekosten meer
 • Data backup: de online Data Backup dienst geeft u de mogelijkheid om het proces van backup te automatiseren. Een goede backupvoorziening kunt u zorgen dat in ieder geval de essentiële bedrijfsprocessen doorgang kunnen blijven hebben
 • Alarm: bij Alarm over IP wordt het alarm signaal niet over een traditionele analoge (koper)verbinding gezonden, maar over een IP-verbinding, die geschikt is om op een veilige manier een alarmsignaal te verzenden.
 
Edgar de Heer - IT Manager - NOV ASEP Elmar: "Lionconnect adviseert en voorziet NOV ASEP Elmar reeds sinds 2004 van uiterst professionele oplossingen voor al onze functionele en technische vraagstukken op het gebied van telecom. Lionconnect is kundig, daadkrachtig, makkelijk benaderbaar en zeer betrouwbaar: afspraak is afspraak."
 

Mobiel internet

Om op uw mobiele telefoon van internet gebruik te kunnen maken en mail te kunnen ontvangen kunt u een data (abonnement) toevoeging activeren. Deze data toevoegingen zijn er in verschillende vormen:
 • Voor een gebruiker die af en toe mailt of internet in Nederland
 • Voor een gebruiker die ook af en toe mailt of internet in het buitenland
 • Voor gebruikers die intensief gebruik maken van mail en internet in Nederland.
 • Voor gebruikers die veelvuldig in het buitenland gebruik maken van mail en internet.

IP-VPN verbindingen

IP-VPN is bedoeld voor organisaties die hun vestigingen koppelen. Door vestigingen te koppelen wordt er een bedrijfsnetwerk gecreëerd. Als dit gebeurt over een netwerk dat eveneens gebruikt wordt door andere klanten is er sprake van een Virtual Private Network (VPN).
 

Back-up internet verbinding

Het altijd en overal kunnen internetten is inmiddels niet meer weg te denken uit onze manier van werken. Sterker nog, de meeste bedrijven kunnen niet meer zonder. De bedrijfsprocessen zijn steeds vaker afhankelijk van het continu beschikbaar zijn van internet. Helaas komen storingen in het internetverkeer regelmatig voor. Om de bereikbaarheid bij uitval van de internetverbinding te verbeteren, zijn diverse oplossingen mogelijk. Een mogelijke oplossing is het aansluiten van een tweede vaste internet verbinding. Belangrijk hierbij is dat de tweede internet verbinding op basis van een andere drager en een ander platform wordt aangesloten. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een tweede internetverbinding via het mobiele netwerk.

 

Internet via kabelnetwerk

Internet via de coaxkabel is een steeds beter en veelal een voordelig alternatief voor xDSL of Glasvezelverbindingen. Kabel internet providers maken gebruik van technieken waardoor zeer hoge downloadsnelheden gerealiseerd kunnen worden. Dit type verbinding is daarmee zeer goed in te zetten als primaire internet verbinding, of als voordelig maar toch ook snelle back-up internet verbinding. En wat te denken van een thuiswerk locatie waarbij u uw werknemers voorziet van een snelle internet verbinding om wanneer gewenst met het bedrijf in contact te staan. Ook over internetverbindingen via het kabelnetwerk kunnen diensten worden geleverd als VoIP, PoIP en cloud-services. Wilt u weten welke snelheden voor uw bedrijf beschikbaar zijn. Neem dan contact op en laat ons u adviseren over de mogelijkheden.
 
Deel dit artikel Deel deze pagina: