Eurofiber verlaagt CO2-uitstoot met 20%

Auteur : Eurofiber Geplaatst op : 18-3-2015 00:00
Eurofiber is al een aantal jaren bezig om zijn organisatie duurzamer te maken. Al sinds 2011 richten we ons actief op het verlagen van onze CO2-uitstoot en in 2013 hebben we alle activiteiten, die gerelateerd zijn aan duurzaamheid, gebundeld in het Eurofiber Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid. Dit beleid is gericht op een aantal pijlers waar Eurofiber veel waarde aan hecht: Maatschappelijke betrokkenheid, Milieu, Health & Safety en Eerlijk zakendoen.

We zijn dan ook verheugd om te kunnen delen dat Eurofiber in een jaar tijd zijn CO2 uitstoot met 20% heeft weten te verlagen. De 20% CO2-reductie is gemeten per kilometer netwerk. Dit is 23 ton CO2 per kilometer dat vergeleken kan worden met het rijden van 88.000 kilometer door een personenauto. Een resultaat waar we trots op zijn, zeker gezien de netwerkuitbreiding van 1.700 km die we hebben gerealiseerd in 2014.
Eurofiber heeft de CO2-uitstoot significant weten te verlagen door de efficiency van de netwerkapparatuur te verhogen en als organisatie bewuster om te gaan met energie. 

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.