Handige apps voor op reis

Auteur : John de Hoop Geplaatst op : 1-6-2013 00:00
Of het nu een zakelijke reis is of u gewoon even lekker op vakantie gaat, het gebruik van de volgende apps maken het alleen maar leuker. We hebben een selectie van handige gratis reis-apps voor u samengesteld:

Met Kayak hoeft u niet meer zelf te zoeken. Dat doet deze superhandige app voor u. U vergelijkt eenvoudig deals voor vluchten, hotels en huurauto’s van verschillende travelwebsites. Ook controleert u gemakkelijk uw vluchtstatus of zoekt u een tussenvlucht.

U wilt geen standaard hotelkamer? Via de app (en de site van) airbnb vindt u onderdak variërend van appartementen en kamers tot boomhutten en boten. Kies uit een aanbod van unieke ruimtes in 192 landen.

Wi-fi finder: Ondanks de verlaagde tarieven blijft data in het buitenland prijzig. Een app om gratis WiFi- netwerken te vinden is Wi-Fi finder. Deze app helpt je bij het vinden van beschikbare WiFi-hotspots in de omgeving. De locaties zijn offline beschikbaar waardoor je deze altijd kunt raadplegen. 

Bent u op zoek naar een snackbar die nú open is? Een cocktailbar in de buurt? Yelp vindt locaties waar u kunt eten, drinken, relaxen en genieten. Geselecteerd en beoordeelt door inwoners van de stad.

Een mooi landschap in één foto krijgen? Met Photosynth maakt u eenvoudig een panoramabeeld.

Reacties

Geen reacties gevonden

Plaats een reactie

Vul hieronder de * verplichte velden in. Reacties zullen pas zichtbaar worden wanneer ze goedgekeurd zijn.