Besparen op uw telecomkosten?
Lionconnect is gespecialiseerd in het transparant in kaart brengen van de mogelijke besparingen op uw telecomkosten. Dit kunnen we doen voor uw mobiele telefonie, vaste telefonie en internet-verbindingen.

Mobiele telefonie
Lionconnect kan een diepgaande analyse uitvoeren van uw mobiele telefoniekosten. Lionconnect heeft hiervoor een geavanceerde applicatie ontwikkeld. Deze applicatie brengt haarscherp in beeld welk type abonnement van welke telecomprovider voor u de beste en meest voordelige oplossing biedt.
 
Welke voordelen kan deze telecomscan voor u brengen? In het kort:
  • Besparen op abonnementskosten
  • Besparen op gesprekskosten
  • Inzicht in uw telefoniekosten
  • Vergoedingen voor verlenging of overstap
  • Korting op telefoonkosten
 
Een analyse begint met een uitgebreide inventarisatie van uw huidige mobiele abonnementen. Vervolgens analyseren wij de gespreks- en abonnementskosten. Op basis hiervan wordt de kostenanalyse uitgevoerd en aansluitend een telefonieaanbieder voorgesteld met bijbehorend abonnement. Tot slot ontvangt u een voorstel wat een verlenging bij uw huidige telefonieaanbieder of een overstap naar een andere aanbieder u oplevert.
 
Lionconnect werkt samen met alle mobiele telefonie aanbieders met een eigen netwerk in Nederland. Dit zijn KPN, Vodafone, T-Mobile en Telfort. Daarnaast werkt Lionconnect ook samen met zogenaamde mobiele service providers. Dit zijn service providers zoals Atlantic Telecom, Esprit Telecom, Tele2 Zakelijk en Yes Telecom.
 
Vaste telefonie
Voor een analyse van de mogelijke besparingen van uw vaste telefoniekosten gebruiken we een eigen ontwikkelde applicatie. Op basis van uw huidige belgedrag berekenen we wat de mogelijke besparingen bij de verschillende zakelijke providers bedragen. Dit doen we op basis van de dienst Carrier Pre Selectie (CPS) en op basis van de dienst Direct Access (DA). 
 
Voordelen:
  • Besparen op abonnementskosten
  • Besparen op gesprekskosten

Internet-verbindingen
Wilt u meer informatie over de besparen op uw telecomkosten? Belt of mailt u ons gerust voor een advies.
Deel dit artikel Deel deze pagina: