Aug
20

Sophia Stichting


Miranda Roskosch-van Huis - Controller - Sophia Stichting
"Lionconnect heeft voor ons geheel naar wens de overstap geregeld naar een nieuwe telefonie aanbieder.  Niet eerder is het ons gelukt om de telefonie naar tevredenheid te regelen voor onze scholen. De wereld van telecomaanbieders is heel erg ondoorzichtig en daardoor hebben wij hier de deskundige hulp van Lionconnect bij nodig gehad."

Lees meer...

Jul
15

Abvakabo FNV


Patricia van Arkelen, Projectleider - Abvakabo FNV 
In 2012 is Abvakabo FNV begonnen met het vervangen van de telefonie omgeving. Het project is intern opgestart, maar al snel wilden wij de expertise van een externe partij inschakelen. Dit om er zeker van te zijn, dat we een goed product zouden aanschaffen, dat zou passen bij de organisatie, en daarnaast flexibel en schaalbaar zou zijn.
 
Na een zoekperiode van 2 maanden en het voeren van gesprekken met adviserende bedrijven, zijn we uitgekomen bij Lionconnect uit Leiden. Het eerste gesprek gaf ons direct een positief gevoel en de communicatie verliep bijzonder prettig. Wij zochten een bedrijf dat met ons mee wilde denken en onpartijdig zou zijn. Daarom en vanwege hun flexibiliteit en houding hebben wij voor Lionconnect gekozen.
 
Abvakabo FNV hield de regie over het project, terwijl Lionconnect een adviserende rol had. Die rol ging ver….. van het beoordelen van RFI’s / RFP’s tot referentiebezoeken aan toe. Door hun betrokkenheid konden zij kritische vragen stellen aan leveranciers en juist door deze rol, hebben wij een goede keuze gemaakt voor het product.  
 
Inmiddels zijn we bezig met de implementatie van de nieuwe telefonie omgeving en zit het werk van Lionconnect erop. Wij kijken terug op een mooie en leerzame periode, waarin de samenwerking als zeer prettig is ervaren.

Lees meer...

Jun
5

Verus


Sharon Dossantos - applicatiebeheerder - Verus
Wij maken al enige tijd gebruik van de mobiele telefoniediensten van Lionconnect en dit bevalt zeer goed. Ze zijn altijd goed bereikbaar en handelen snel en adequaat. Ook waarderen we de heldere communicatie en het goede inzicht in het marktaanbod van mobiele telefonie.”

Lees meer...

Mei
31

NOV ASEP Elmar


Edgar de Heer - ICT Manager - NOV ASEP Elmar
"Lionconnect adviseert en voorziet NOV ASEP Elmar reeds sinds 2004 van uiterst professionele oplossingen voor al onze functionele en technische vraagstukken op het gebied van telecom. Lionconnect is kundig, daadkrachtig, makkelijk benaderbaar en zeer betrouwbaar: afspraak is afspraak."Lees meer...

Mei
6

A2B-online


Louis Oosterveer - Manager ICT - A2B-online
"
Lionconnect is een professionele partner die meedenkt met onze organisatie en als het nodig is snel kan handelen. Medewerkers van Lionconnect weten waar het om gaat."Lees meer...

Mrt
1

Facility Portal Nederland


René Koenen - Algemeen directeur - Facility Portal Nederland
"Wij zijn al partners sinds de oprichting van Lionconnect en kennen hen als een proactieve, snel acterende, service gerichte dienstverlener."Lees meer...

Feb
13

Stichting de Haardstee


Stichting de HaardsteeMartien Wesselman - Directeur/bestuurder - Stichting de Haardstee
"Lionconnect is een plezierige partner, die het leeuwendeel van de ploegtocht door telecom-land kan ondersteunen."


Lees meer...

Feb
13

Train More


MarjoTrain More - referentie Lionconnectlijn Meijer - Algemeen directeur - Train More
"Lionconnect geeft mij rust, de dingen worden geregeld zoals afgesproken en dat is voor mij heel belangrijk. Lionconnect komt zijn afspraken na en is zeer goed bereikbaar. Het is een zeer persoonlijk  en betrouwbaar bedrijf waar ik heel graag zaken mee doe."Lees meer...