Jul
3

KPN EEN nu ook via Lionconnect verkrijgbaar.


Met KPN ÉÉN wordt telecom weer overzichtelijk en eenvoudig. Vier profielen, aanvullende opties én onbeperkt bellen!

KPN ÉÉN is per heden leverbaar via Lionconnect.

Geïntegreerde oplossing
KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie en ICT, die hiermee inzicht, overzicht en eenvoud biedt aan ondernemers. Met KPN ÉÉN krijgt de ondernemer één aanspreekpunt, één contract, één helpdesk, één factuur en één online beheerportal. De klant betaalt per gebruiker en heeft de mogelijkheid flexibel gebruikers te kunnen op- of afschalen.

KPN ÉÉN via Lionconnect betekent de betrouwbaarheid van het netwerk van KPN met de meerwaarde en flexibiliteit van Lionconnect.

Onbeperkt bellen
KPN ÉÉN biedt voor elk type gebruiker een passend gebruikersprofiel. Voor elk profiel betaalt u één vaste maandelijkse vergoeding, inclusief onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Er is voor u als klant per medewerker keuze uit vier verschillende gebruikersprofielen:
 

  • Vergaderzaal - Vast toestel met bellen en gebeld worden en basis belfunctionaliteit voor vergaderzaal, lift, kantine, intercom en dergelijke.
  • Kantoor - Vast toestel voor medewerkers met premium belfunctionaliteit, waaronder doorverbinden, doorschakelen, driegesprek, niet storen, busy lamp field en voicemail.
  • Onderweg - Mobiel abonnement, inclusief 1GB data inclusief integratie met de telefooncentrale, waaronder bellen en gebeld worden op vast nummer of verkort nummer (extensie), deelnemen in callcenter en beschikbaarheidsinformatie.
  • Overal - Integratie van het Kantoor en Onderweg profiel voor de gebruiker die een vast en mobiel toestel wil combineren.
 

Tarieven zijn excl. BTW.

Meer informatie
Heeft u vragen over KPN ÉÉN, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op  via 088-8877000 of via info@lionconnect.nl.
 

Lees meer...