Jul
3

KPN EEN nu ook via Lionconnect verkrijgbaar.


Met KPN ÉÉN wordt telecom weer overzichtelijk en eenvoudig. Vier profielen, aanvullende opties én onbeperkt bellen!

KPN ÉÉN is per heden leverbaar via Lionconnect.

Geïntegreerde oplossing
KPN ÉÉN is een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie en ICT, die hiermee inzicht, overzicht en eenvoud biedt aan ondernemers. Met KPN ÉÉN krijgt de ondernemer één aanspreekpunt, één contract, één helpdesk, één factuur en één online beheerportal. De klant betaalt per gebruiker en heeft de mogelijkheid flexibel gebruikers te kunnen op- of afschalen.

KPN ÉÉN via Lionconnect betekent de betrouwbaarheid van het netwerk van KPN met de meerwaarde en flexibiliteit van Lionconnect.

Onbeperkt bellen
KPN ÉÉN biedt voor elk type gebruiker een passend gebruikersprofiel. Voor elk profiel betaalt u één vaste maandelijkse vergoeding, inclusief onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Er is voor u als klant per medewerker keuze uit vier verschillende gebruikersprofielen:
 

  • Vergaderzaal - Vast toestel met bellen en gebeld worden en basis belfunctionaliteit voor vergaderzaal, lift, kantine, intercom en dergelijke.
  • Kantoor - Vast toestel voor medewerkers met premium belfunctionaliteit, waaronder doorverbinden, doorschakelen, driegesprek, niet storen, busy lamp field en voicemail.
  • Onderweg - Mobiel abonnement, inclusief 1GB data inclusief integratie met de telefooncentrale, waaronder bellen en gebeld worden op vast nummer of verkort nummer (extensie), deelnemen in callcenter en beschikbaarheidsinformatie.
  • Overal - Integratie van het Kantoor en Onderweg profiel voor de gebruiker die een vast en mobiel toestel wil combineren.
 

Tarieven zijn excl. BTW.

Meer informatie
Heeft u vragen over KPN ÉÉN, of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op  via 088-8877000 of via info@lionconnect.nl.
 

Lees meer...

Feb
28

Vodafone RED Business abonnementen


Vanaf 4 maart 2013 brengt Vodafone een volledig nieuw pakket mobiele abonnementen op de markt. Daarmee slaat de provider een volledig nieuwe weg in. Alle bestaande abonnementen komen met deze introductie te vervallen. De nieuwe propositie heet RED. Voor de zakelijke gebruiker staat RED voor zorgeloos. Onbeperkt bellen en sms’en is in de abonnementen opgenomen en elk abonnement is uitgerust met 1 Gb aan data. De zorgen over kosten worden daarmee volledig weggenomen en de factuur zal geen verrassingen meer brengen. 

Twee RED-varianten bieden onbeperkt bellen en sms’en in en tussen de 43 Vodafone voordeellanden. Daarmee bevestigt Vodafone dat zij de provider is als het gaat om internationale bereikbaarheid en tarifering. 

Overzicht van de abonnementen
Hieronder de verschillende abonnementsvormen die beschikbaar zijn per 4 maart 2013:Extra opties
Naast deze proposities zijn er de volgende opties: 

  • Multi-SIM: Voor € 4,- per maand extra ontvang je een extra SIM-kaart die data kan delen en gebruikt kan worden in een tablet of laptop. Abonnementen zijn maximaal uit te breiden met 2 dergelijke SIM-kaarten
  • Alles in 1 op reis EU: € 3,36 voor 40 MB internet, 40 minuten en 40 SMS in het buitenland. Deze is aan te sluiten op de abonnementen waar het  onbeperkt bellen in voordeellanden niet van toepassing is.
  • Internet op reis wereld 10 MB: per dag dat er gebruik wordt gemaakt van data in het buitenland, buiten de 43 voordeellanden, wordt er € 4,20 in rekening gebracht en wordt het MB-tarief buiten de 10MB verlaagd van € 7,50 naar € 2,50.
  • Smartphone World bundel 50MB: voor € 25,- per maand ontvangt de gebruiker 50MB data tegoed voor gebruik in de rest van de wereld. 
  • BlackBerry internet service blijft € 7,50 per maand.
  • BlackBerry Enterprise service blijft € 15,- per maand.

Kortom
Zorgeloos bellen en sms’en in Nederland en eventueel in de 43 voordeellanden. Met daarnaast extra opties waarmee het pakket beter aansluit bij de wensen van uw organisatie. En inclusief een compleet pakket extra's zoals: Cloud Service, Vodafone Secure Device Manager Basic en Vervangend Toestel Service Standaard. 

Uw interesse gewekt in het RED abonnement van Vodafone? Laat u adviseren en neemt u contact met ons op! 

Om te bepalen of het RED abonnement interessant is voor uw organisatie kunt u ook uw gegevens en een kopie van (het liefst 2 of 3) uw mobiele telefonie facturen sturen naar vodafone@lionconnect.nl. Aan de hand daarvan kunnen we u dan een vrijblijvend voorstel doen. 

U weet al wat u wilt, maar zoekt alleen nog een betrouwbare en transparante partner om uw abonnement aan te sluiten en van a tot z te verzorgen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zorgeloos bellen met het RED abonnement, zorgeloos verzorgd door Lionconnect. 

Lees meer...