Jun
17

Per 1 juli voordeliger bellen en internetten in het buitenland


Per 1 juli 2013 worden de tarieven voor mobiel bellen én mobiel internet in Europa verlaagd. En dat is handig voor als u binnenkort op vakantie of op zakenreis gaat binnen Europa. Deze verlaagde tarieven gaan automatisch in. 

Hieronder vindt u de tarieven die vanaf deze datum gelden. De tarieven gelden voor KPN, Telfort, Vodafone en T-Mobile. 

 
  Tarief tot 1 juli 2013 Tarief vanaf 1 juli 2013
Bellen in EU-landen € 0,29 € 0,24
Gebeld worden in EU-landen € 0,08 € 0,07
SMS versturen in EU-landen € 0,09 € 0,08
Data per MB € 0,70 € 0,45
 

 
Tarieven zijn excl. BTW.
Let op: tarieven voor mobiel Bellen (vanuit Nederland) naar EU-landen blijven ongewijzigd!

Geldigheid tarieven
Deze tarieven gelden in de landen van de Europese Uni inclusief Kroatië (per 1 juli 2013 lid van EU), Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Zwitserland en Andorra. Met de Eurotarieven wordt bij uitgaande gesprekken minimaal een halve minuut in rekening gebracht. Daarna wordt per seconde afgerekend. Inkomende gesprekken worden afgerekend per seconde. Genoemde bedragen zijn per minuut en exclusief BTW. Mobiel internet wordt afgerekend per kB.

Vanaf 1 juli 2013 ook lagere tarieven voor mobiel internet
Naast mobiel bellen wordt ook mobiel internetten goedkoper. Vanaf 1 juli 2013 betaalt u voor het gebruik van internet op uw mobiele telefoon slechts € 0,45 per MB (ex. Btw) in plaats van € 0,70 per MB (ex. Btw). Ook dit tarief wordt vanaf deze datum automatisch verlaagd. 

Lees meer...

Jun
1

Handige apps voor op reis


Of het nu een zakelijke reis is of u gewoon even lekker op vakantie gaat, het gebruik van de volgende apps maken het alleen maar leuker. We hebben een selectie van handige gratis reis-apps voor u samengesteld:

Met Kayak hoeft u niet meer zelf te zoeken. Dat doet deze superhandige app voor u. U vergelijkt eenvoudig deals voor vluchten, hotels en huurauto’s van verschillende travelwebsites. Ook controleert u gemakkelijk uw vluchtstatus of zoekt u een tussenvlucht.

U wilt geen standaard hotelkamer? Via de app (en de site van) airbnb vindt u onderdak variërend van appartementen en kamers tot boomhutten en boten. Kies uit een aanbod van unieke ruimtes in 192 landen.

Wi-fi finder: Ondanks de verlaagde tarieven blijft data in het buitenland prijzig. Een app om gratis WiFi- netwerken te vinden is Wi-Fi finder. Deze app helpt je bij het vinden van beschikbare WiFi-hotspots in de omgeving. De locaties zijn offline beschikbaar waardoor je deze altijd kunt raadplegen. 

Bent u op zoek naar een snackbar die nú open is? Een cocktailbar in de buurt? Yelp vindt locaties waar u kunt eten, drinken, relaxen en genieten. Geselecteerd en beoordeelt door inwoners van de stad.

Een mooi landschap in één foto krijgen? Met Photosynth maakt u eenvoudig een panoramabeeld.

Lees meer...