Sep
28

SignaalPlus van Vodafone


Goede bereikbaarheid is tegenwoordig van groot belang. Zowel zakelijk als privé wilt u geen telefoongesprek of mail meer missen. Tegelijkertijd worden huizen en kantoren steeds beter geïsoleerd. Met als gevolg dat soms in bepaalde ruimtes geen goede 3G-dekking meer mogelijk is. Daarom introduceert Vodafone SignaalPlus Plug&Play; dé oplossing voor dit veel voorkomende probleem.
 
Optimaal inpandig 3G-signaal 
SignaalPlus Plug&Play wordt geleverd met een femtocel. Dit is een 3G-zender en –ontvanger die thuis of op kantoor in het stopcontact gestoken kan worden en via uw eigen vaste internetaansluiting verbinding maakt met het
Vodafone netwerk. De femtocel genereert een optimaal inpandig 3G-signaal voor telefoongesprekken en mobiel internet voor alle 3G laptops, tablets en uiteraard mobiele telefoons die voorzien zijn van een simkaart van Vodafone.

Voor iedereen die behoefte heeft aan goede inpandige bereikbaarheid
SignaalPlus Plug&Play is uitermate geschikt voor consumenten en bedrijven die behoefte hebben om altijd goed inpandig bereikbaar te zijn. De isolatie van het pand kan hierbij een belangrijke rol spelen. Verminderde bereikbaarheid kan tevens het geval zijn als het bedrijf op grote hoogte, of zich ondergronds bevindt. Daarnaast kan SignaalPlus Plug&Play als back-up dienen tijdens piekmomenten of een storing op het mobiele netwerk.

Interesse
Heeft u interesse of meer vragen over Signaalplus neemt u dan gerust contact met ons op. 

Lees meer...